OM TEATER SAGOHUSET

Teater Sagohuset är en fri professionell teatergrupp i Lund. Vi verkar för en berättande, genreöverskridande och lekfull scenkonst för barn och unga. Teater Sagohuset grundades 1987 och vi verkar och turnerar sedan dess kommunalt, regionalt, nationellt och internationellt. Verksamheten består främst av turnerande scenkonstföreställningar för barn och unga.

Teater Sagohuset fokuserar konstnärligt på att fläta samman tal, dans och musik till en helhetsupplevelse. Vi strävar efter att ge vår publik scenkonstupplevelser som ifrågasätter och utmanar invanda tankemönster och givna värderingar.

Vi tror på konstens kraft och vill med den bidra till att skapa en öppen och hållbar värld. Våra föreställningar är tillgängliga, anpassade, angelägna och relevanta för respektive målgrupp.

Under 2020-2022 genomför vi Pedagogisk Resurs som är ett utvecklingsprojekt för teater, skola och forskning i Skåne. Detta gör vi med särskilt stöd från Kulturrådet.

BLI MEDLEM

Du ansöker om medlemskap genom att swisha eller betala in medlemsavgiften via postgiro. Skicka därefter ett mail till teater@sagohuset.nu med ämnet Medlem och en kort presentation. Vi bekräftar ditt medlemskap med ett välkomstmail.

Swish: 1236197008

eller

Postgiro: 67 53 69-3
Namn.Efternamn
Ämne: Medlemsavgift 2021

verksamhets-berättelser

Varje vår tar Teater Sagohuset fram en verksamhetsberättelse om året som gått. I den kan du läsa om våra aktiviteter och ekonomi.

 

Verksamhetsberättelse 2021

Verksamhetsberättelse 2020

Verksamhetsberättelse 2019

 

KONTAKT

Besöksadress:
Gylleholmsgatan 16
223 59 Lund

Postadress:
Revingegatan 8
223 57 Lund

046-12 21 41

teater@sagohuset.nu

Med stöd av