Skapande skola

För årskurs 4:

Välkommen till Teater Sagohuset och programmet ”Ett besök i teaterns magiska värld”. Här får eleverna en insyn i hur en professionell teater fungerar och ger dem en unik möjlighet att komma bakom kulisserna. Eleverna får bekanta sig med scenkonstens olika yrkesroller och får en inblick i hur en föreställning blir verklighet.

Eleverna arbetar tillsammans i halvklass och delas in i grupper för de roller som finns på en teater, både på scen och bakom. Med ljus, ljud, rekvisita och kostym skapar de en miniföreställning tillsammans.

Programmet för årkurs 4 genomförs av Månteatern och Teater Sagohuset i Lund. Varje klass får besöka en av de båda teatrarna men programmets upplägg är samma på båda. 

Här bokar du programmet för din klass: Länk

—————————————-

I anslutning till våra föreställningar kommer vi gärna ut i era klasser och genomför skapande skola-projekt. Om ni har en idé på ett projekt som er klass vill genomföra skräddarsyr vi ett upplägg som möter era önskningar. Ta gärna kontakt med oss för att utveckla era idéer. Med drama-övningar och skådespelartekniker får ni utforska och fördjupa ert skapande. Med skapande skola kan ni både lära er mer om teaterns värld och om kreativitet. 

Skriv till teater@sagohuset.nu om ni vill veta mer om skapande skola.

KONTAKT

Hyllegränd 16
223 59 Lund

046-12 21 41

teater@sagohuset.nu

Med stöd av